Centrum, Korte Putstraat

Uit in de stad

B&B CubaCasa ligt op een fantastisch punt in de stad. Nabij station, winkels en uitgaansgelegenheden. CubaCasa is daarmee de perfecte uitvalsbasis om ’s-Hertogenbosch (opnieuw) te leren kennen.

’s-Hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Met o.a. de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en zorgvuldig gerestaureerde monumenten.

Gerenommeerde evenementen als Theaterfestival de Boulevard, het grootscheeps gevierde Bossche carnaval, Indoor Brabant, het internationale tennistoernooi in Rosmalen/Den Bosch en de gratis toegankelijke opera op de Parade, zijn niet meer weg te denken.

Ook om te winkelen en op het gebied van uitgaan is Den Bosch een heerlijke stad. De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van ’s-Hertogenbosch. De binnenstad is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels en uitgaansgelegenheden.

Bourgondisch Den Bosch biedt voor ieder wat wils op het gebied van uitgaan, cultuur, eten, muziek … We kunnen dus niet volledig zijn. Hierna volgt een aantal van onze persoonlijke favorieten.

Winkels            Restaurants            Cafés            De Mannetjes Musea & Galeries            Evenementen            Theater & Muziek Dans & Film