Arrangementen

B&B CubaCasa aan de Buitenhaven in Den Bosch biedt een aantal activiteiten en diensten die onlosmakelijk zijn verbonden aan de latino-thematiek. Kijk hiervoor onder Het thema.

Daarnaast verzorgen we arrangementen, zoals smakelijke picknicks op een sfeervolle groenlocatie niet ver van CubaCasa verwijderd, of ergens op een romantische buitenlocatie in de natuur. Met CubaTaxi bieden we vervoer in een prachtige, oude Cubaanse taxi: een Buick Special uit 1956. Dat geeft extra glans aan een verblijf in CubaCasa, dé B&B waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar men bij uitstek de authentieke sfeer kan proeven van het zonovergoten Cuba.
Arrangementen kunnen naar wens en behoefte worden samengesteld uit verschillende activiteiten en programmaonderdelen. Ook voor maatwerkarrangementen kun je bij ons terecht. Neem telefonisch of via het formulier contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn graag bereid een programma voor je samen te stellen, afgestemd op je persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij maken jullie verblijf tot een waar feest!