Sfeervolle hotelkamers als tijdelijke werkplek in bizarre tijden

Naast B&B, nu ook K&K (Kantoor & Koffie). De kamers van CharmeHotel CubaCasa zijn momenteel ook voor dagdelen te huur (als werkplek dus): de ochtend (van 08u00 tot 12u00), de middag (van 13u00 tot 17u00) en de avond (van 18u00 tot 22u00). Tussen deze tijdvakken door worden de voorzieningen grondig gereinigd. Voor elk deel van de dag wordt 33,3% van de reguliere kamerkosten berekend, dan wel 49% voor een aangesloten blok van 09u00 tot 17u00. In het pand is (gratis) WiFi aanwezig. Koffie en thee worden aangeboden door het huis. CubaCasa is gunstig gelegen, op 250 meter afstand van het Centraal Station van Den Bosch. Voor de deur is gelegenheid tot (betaald) parkeren, en gratis kan dat op zo’n 10 minuten loopafstand.

Voor ouders die even ongestoord moeten kunnen werken
Wat een bizarre situatie. Het Corona-virus heeft in korte tijd enorme veranderingen in onze samenleving veroorzaakt. De zogenoemde ‘lockdown’ heeft grote gevolgen. Voor enorm veel bedrijven. Maar ook voor veel mensen persoonlijk. De scholen zijn deels gesloten en kinderen zijn gedwongen thuis onderwijs te volgen. Dat kan lastige situaties met zich meebrengen. Zeker als de woning er niet helemaal op berekend is om tegelijk, ouders en kinderen, voortdurend thuis te zijn en ieder zijn eigen ding te moeten doen. Dat kan problematisch zijn en veel stress veroorzaken. CharmeHotel CubaCasa zet daarom de deuren wagenwijd open voor ouders die even in stilte willen kunnen werken. De prachtige kamers van CubaCasa, dat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch is gelegen (op loopafstand van het station), kunnen ook dienen als sfeervolle werkplek of kantoor. Een heerlijke hotelkamer dus als tijdelijk onderkomen om ongestoord te kunnen werken in deze moeilijke tijd.

Bedrijven die geen 1,5 meter werkafstand kunnen bieden
We zullen de komende periode met andere normen te maken krijgen. Niet alleen op straat dient 1,5 meter afstand in acht te worden genomen, maar ook op het werk. En dat is niet voor iedereen in elke situatie vanzelfsprekend. Misschien deel je een kantoor met een collega. Of staan jullie bureaus tegen elkaar aan en biedt de kantoorruimte weinig gelegenheid tot het houden van voldoende ruimte tussen elkaar. Thuis werken kan wellicht tijdelijk een oplossing zijn, maar op de langere termijn zal dit beslist z’n beperkingen hebben. In zulke gevallen kan het handig zijn om over een extra werkplek te beschikken, ergens in de buurt, waar men wellicht voor enkele dagdelen per week terecht kan. CharmeHotel CubaCasa in het centrum van Den Bosch biedt die mogelijkheid. Of dit nu is om overleg te voeren, op de laptop in stilte werk te kunnen verrichten of in alle rust plannen uit te kunnen werken en geconcentreerd meters te maken. CharmeHotel CubaCasa biedt die gelegenheid.