Inchecken

Inchecken

Een bed and breakfast is natuurlijk iets anders dan een hotel en B&B CubaCasa beschikt dan ook niet over een permanent bemande receptie. Daarom vragen we in de reserveringsbevestiging die je per e-mail ontvangt, om ons vooraf de (±) aankomsttijd te laten weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er zeker iemand aanwezig is om je/jullie welkom te heten.

Kamers zijn vanaf 15.00 uur op de geboekte datum beschikbaar; door de beperkte ruimte in onze lobby kan niet op een eerder tijdstip bagage worden afgegeven en adviseren wij u in de directe omgeving te parkeren – bijvoorbeeld in de parkeergarage op de St. Janssingel (30 meter loopafstand). Als u na 15.00 uur daadwerkelijk komt inchecken, hoeft u dan niet ver te gaan om uw koffers op te pikken en naar CubaCasa te komen.

Dat lijkt nu heel onvriendelijk, maar bij potentieel 10 vertrekkende gasten en 10 nieuwe zou dat betekenen dat we voor 20 gasten plaats moeten hebben om koffers kwijt te kunnen. Dat is in een CharmeHotel als het onze schier onmogelijk! Komt u met de trein, dan is het een optie om uw koffer zolang in een bagagekluisje op het station te stallen. Dat is nog geen 200 meter loopafstand.

Uitchecken – tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen – uiterlijk om 11.00 uur.

Toeslag ‘Laat inchecken’
Voor extreem laat inchecken, d.w.z. na 22.30 uur, wordt door CubaCasa een toeslag berekend van € 10 per uur.

Voor meer informatie verwijzen we naar de pagina Informatie | Contact, waar je via de diverse links alle relevante bezoekersinformatie kunt vinden. Jullie zijn van harte welkom!