Informatie | Contact

Adresgegevens
CharmeHotel | B&B CubaCasa
Buitenhaven 4 | 5211 TP ’s-Hertogenbosch
+31 73 612 41 45 | +31 6 29 59 48 49
info@cubacasa.nl | www.cubacasa.nl

Algemene voorwaarden

B&B CubaCasa hanteert de Algemene Voorwaarden voor het Hotelwezen. Door te reserveren ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden – inclusief annuleringsvoorwaarden. Je kunt de algemene voorwaarden downloaden door hier te klikken.

Betaling | Prijzen

Uit veiligheidsoverwegingen stellen we er prijs op als de betaling vóór je verblijf per bank wordt gedaan. Overmaken kan op IBAN NL21 ABNA 0598 9404 56 (BIC: ABNA NL2A) t.n.v. Waanzinnig Vrolijke Projecten, o.v.v. naam en aankomstdatum. Alternatief is betaling per pin bij aankomst. In incidentele gevallen accepteert CubaCasa contante betaling

De prijzen bij B&B CubaCasa zijn afhankelijk van de kamer, het aantal gasten en de dag van de week. Het ontbijt is optioneel en is daarom niet opgenomen in de kamerprijzen. Onderstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 3,60 p.p.p.n.) en gelden t/m 31 december 2021.

Habitación con Terraza
zo t/m do € 110 | vr + za € 119,50. Voor feestdagen en brugdagen rondom feestdagen geldt een aangepast tarief. Informeer voor de zekerheid op 06-29594849. Zoals 1, 2, 3 en 4 april Goede Vrijdag en Pasen; en ook van 24 december 2021 tot 3 januari 2022 geldt het feestdagentarief van € 170 p.n. (Data 2022 volgen.)

Habitación Biblioteca
zo t/m do € 99,50 | vr + za € 109,50. Voor feestdagen en brugdagen rondom feestdagen geldt een aangepast tarief. Informeer voor de zekerheid op 06-29594849. Zoals 1, 2, 3 en 4 april Goede Vrijdag en Pasen; en ook van 24 december 2021 tot 3 januari 2022 geldt het feestdagentarief van € 150 p.n. (Data 2022 volgen.)

Habitación Familiar
1p zo t/m do €  145,- | vr + za € 187,50
2p zo t/m do € 165,- | vr + za € 250,-
3p zo t/m do € 187,50 | vr + za € 250,-
4p zo t/m za € 250,-
Op vrijdag en zaterdag geldt dus minimaal de prijs van € 250,-. Voor feestdagen en brugdagen rondom feestdagen geldt een aangepast tarief. Informeer voor de zekerheid op 06-29594849. Zoals 1, 2, 3 en 4 april Goede Vrijdag en Pasen; en ook van 24 december 2021 tot 3 januari 2022 geldt het feestdagentarief van € 300 p.n. (Data 2022 volgen). Let op: er kunnen ook op andere landelijke feestdagen aangepaste tarieven van kracht zijn, zoals met carnaval.
Toeslag hond: € 12,50 per dag. Zie Informatie/contact voor de voorwaarden.
Noot: de Habitación Familiar is de enige kamer in CubaCasa waar maximaal één bed kan worden bijgeplaatst, à € 50 per dag.

Habitación Superior/Wellness
1p zo t/m do € 160,- | vr + za € 195,-
2p zo t/m do € 175,- | vr + za € 195,-
Op vrijdag en zaterdag geldt dus altijd de prijs van € 195,-. Voor feestdagen en brugdagen rondom feestdagen geldt een aangepast tarief. Informeer voor de zekerheid op 06-29594849. Zoals 1, 2, 3 en 4 april Goede Vrijdag en Pasen; en ook van 24 december 2020 tot 3 januari 2022 geldt het feestdagentarief van € 250 p.n. (Data 2022 volgen). Let op: er kunnen ook op andere landelijke feestdagen aangepaste tarieven van kracht zijn, zoals met carnaval.
Bij gebruik van de sauna (duur van minimaal twee uur), kosten: € 20 en € 10 voor elk volgend uur.

El Salón
Als gezegd kan El Salón in combinatie met, of separaat van, de B&B-kamers worden geboekt. Afhankelijk van het type bijeenkomst, de tijdsduur, het aantal gasten, al dan niet catering, muziek of ander vermaak, maken we graag een voorstel en offerte op maat. Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.

Ontbijt
Het ontbijt bij B&B CubaCasa is optioneel (wel aanbevelenswaardig!): € 15,- per persoon per dag.

Toeslag ‘Laat inchecken’
Voor extreem laat inchecken, d.w.z. na 22.00 uur, wordt door CubaCasa een toeslag berekend van € 15 per uur.

Carnaval

B&B CubaCasa is dé perfecte uitvalsbasis om het Bossche carnaval te beleven! Tijdens de carnavalsperiode hanteren we afwijkende voorwaarden voor verblijf.

Boekingen alleen van vrijdag t/m dinsdag, ook als je eventueel minder dagen zou verblijven (je betaalt dus altijd vijf dagen, ook bij korter verblijf).
Tijdens carnaval serveren we géén ontbijt.
Betaling minimaal één maand voor het verblijf per bank; bij een onverhoopte annulering vindt geen restitutie plaats.
CubaCasa behoudt zich het recht voor vaste gasten voorrang te verlenen bij boekingen en reserveringen te weigeren.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een of meer overnachtingen in B&B CubaCasa? Daar hebben we prachtig uitgevoerde cadeaubonnen voor. De bon kan door ons per e-mail worden verstuurd als pdf (gratis) of per post als luxe uitgevoerde kaart (A5-formaat, 2-zijdig fullcolour, gelamineerd) voor tien euro voor productie en verzending. De bon kan worden verzilverd op een specifiek te reserveren datum óf t/m de aangegeven geldigheidsduur. In beide gevallen natuurlijk op basis van beschikbaarheid.

Huisdieren

In CubaCasa kun je foxterriër Charlie treffen. Je kunt daar meer over lezen onder Over ons. Als je als gast een eigen hond wilt meenemen naar CubaCasa, is die van harte welkom als je in de zogenoemde Habitación Familiar verblijft (zie De Kamers). Die heeft namelijk een makkelijker te reinigen houten vloer. In verband met extra schoonmaak rekenen we wel een toeslag op de prijs van de kamer, namelijk € 12,50 per dag. Andere huisdieren dan een hond kunnen helaas niet in CubaCasa verblijven.

We vragen je te zorgen voor een eigen, schone mand en een voer- en waterbak; de hond mag absoluut NIET op de bedden en je hond moet er tegen kunnen dat je bijvoorbeeld een avondje de stad in gaat en hem alleen laat (dus hij blaft of jankt niet en is volkomen zindelijk).

In- en uitchecken

Een bed and breakfast is natuurlijk iets anders dan een hotel en CubaCasa beschikt dan ook niet over een permanent bemande receptie. Daarom vragen we in de reserveringsbevestiging die je per e-mail ontvangt, om ons vooraf de (±) aankomsttijd te laten weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er zeker iemand aanwezig is om je/jullie welkom te heten. Voor extreem laat inchecken, d.w.z. na 22.30 uur, wordt door CubaCasa een toeslag berekend van € 15,- per uur.
De kamer is vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst beschikbaar; door de beperkte lobbyruimte is het niet mogelijk om op een eerder tijdstip bagage af te geven. Wij maken voor gasten die rechtstreeks bij ons gereserveerd hebben – dus niet via een platform als Booking.com – hierop een uitzondering. Deze mogen bij aankomst wel eerder hun bagage afgeven. Wij adviseren uw auto in de parkeergarage aan de St. Janssingel te plaatsen, zodat u niet ver hoeft te gaan om uw koffers op te pikken voor het inchecken.

Uitchecken – tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen – uiterlijk 11.00 uur.

Enkele buitengewone huisregels

Een bed and breakfast is natuurlijk iets anders dan een hotel en CubaCasa hanteert daarom enkele buitengewone huisregels, om de rust in het pand te waarborgen en (alle) gasten de ongestoorde nachtrust te bieden waar zij recht op hebben:

CubaCasa accommodeert geen groepen meer dan 4 personen (om zo de rust in het pand te kunnen waarborgen);
één bezoekje op de kamer ontvangen is tot 21.00 uur geen enkel probleem, maar dient wel hiertoe beperkt te blijven;
om 00.00 uur gaat de centrale toegangsdeur van ons hotel op de veiligheidsstand, wat toegang na middernacht met een sleutelkaart van buitenaf onmogelijk maakt;
realiseer u bij gebruik van bad- of spa-voorzieningen op een laat of nachtelijk tijdstip, dat dit geluidshinder veroorzaakt, waarvan iets gezegd wordt (hetzelfde geldt voor de terrassen);
ten slotte: doe niets in een hotel, wat u vooral ook thuis niet zou doen, zoals beddengoed met massageolie besmeuren, het interieur (waar veel zorg aan is besteed) vernielen dan wel beschadigen, en voorzieningen molesteren. Alle vormen van molest zullen op de veroorzaker worden verhaald.

Ontbijt

B&B CubaCasa staat bekend om zijn goede, uitgebreide ontbijt waarvan gasten kunnen genieten. Samen met andere gasten ontbijt je aan één lange tafel in El Salón. In verband met de coronamaatregelen is dat helaas tijdelijk niet mogelijk en wordt het ontbijt op de gastenkamers geserveerd. Het ontbijt wordt geserveerd op een tijdstip in overleg en bestaat uit verschillende soorten brood/broodjes, ruim keuze uit kaas, vleeswaren en zoet beleg, een eitje, verse jus d’orange, fruit en natuurlijk heerlijke koffie, espresso of cappuccino en/of thee. Het ontbijt is optioneel (wel zeer aanbevelenswaardig!) en is daarom niet opgenomen in de kamerprijzen. De kosten voor het ontbijt bedragen € 15 per persoon per dag.

Parkeren | Fiets stallen

Wanneer je met de auto naar CubaCasa komt, zijn er diverse mogelijkheden om te parkeren.

– In de straat (betaald).
– In de parkeergarage (betaald) aan de Sint Janssingel of onder het Centraal Station, beide op slechts een paar minuten lopen van CubaCasa.
– Op een van de transferia (betaald) aan de rand van de stad, waarvandaan bussen naar het centrum rijden. Klik hier voor een overzicht van de transferia.
– De dichtstbijzijnde 24-uurs gratis parkeermogelijkheid is aan de Vogelstraat of Gruttostraat, een kwartiertje lopen van CubaCasa. Klik hier voor een routebeschrijving naar de Vogelstraat via Google Maps.
– Gratis parkeren vóór B&B CubaCasa is alleen mogelijk indien u rechtstreeks bij ons geboekt hebt, dus niét via een portal zoals Booking.com. Indien je minimaal drie dagen van tevoren laat weten dat je graag gratis voor de deur wilt parkeren, dan kunnen we digitale ‘parkeerkaartjes’ voor je bestellen. Overdag zijn de kaartjes niet geldig. Je kunt ze alleen gebruiken:
(a) na sluitingstijd van de winkels (18.00 uur en op donderdag i.v.m. koopavond na 21.00 uur) en
(b) tot 09.00 uur de volgende dag. Vanaf dat moment moet er weer betaald worden. Dus alleen voor de vroege vogels (vertrek) kan zo’n vrij ‘parkeerkaartje’ soelaas bieden, en nogmaals: alleen voor de avond en de nacht.

In alle gevallen parkeren op eigen risico. CubaCasa accepteert geen aansprakelijkheid voor schade, diefstal of bekeuringen. Voor informatie over de parkeertarieven verwijzen we graag naar www.centrumparkeren.nl/den-bosch.

Stallen van fiets(en)
Indien je een veilig onderkomen zoekt voor je fiets, dan kun je deze stallen in de bewaakte fietsenstalling van het Centraal Station, nog geen 5 minuten lopen van CubaCasa.

Reserveren | Annuleren

Wil je direct reserveren? Dan is de meest snelle manier een telefoontje naar 06-29 59 48 49 of een e-mailbericht naar info@cubacasa.nl met je complete naw-gegevens en paspoort- of rijbewijsnummer. Als de gewenste kamer beschikbaar is voor de betreffende datum, sturen we je een reserveringsbevestiging per e-mail.* Door te reserveren ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden – inclusief annuleringsvoorwaarden – die CubaCasa hanteert. Je kunt de algemene voorwaarden downloaden door hier te klikken.

* NB Als we een bericht versturen aan een hotmail-account, komt dat dikwijls in de spambox terecht. Gebruik bij voorkeur een ander adres, of check je spambox. CubaCasa is niet verantwoordelijk voor het niet-aankomen van een e-mailbericht.

Rookbeleid

CubaCasa is rookvrij. Uiteraard mag wel worden gerookt op de balkons van de Habitación con Terraza en de Habitación Familiar/Wellness. We verzoeken je vriendelijk daarbij de terrasdeur(en) te sluiten om te voorkomen dat de rooklucht binnenskamers komt.

Route

Per trein
Met de trein komen is het allergemakkelijkst! Laat het station recht achter je liggen en loop de stad in. Zodra je over de Wilhelminabrug komt, sla je linksaf de Buitenhaven op (nr. 4). Klik hier voor de NS Reisplanner.

Per auto
Klik hier voor een routebeschrijving via Google Maps.


Contactformulier
Wil je reserveren of beschikbaarheid bij CubaCasa checken? Dan is de meest snelle manier telefonisch: 06-29 59 48 49.
Heb je een andere vraag, een opmerking of een suggestie? Gebruik dan bij voorkeur dit formulier. We reageren snel!

NB Als we een bericht versturen aan een hotmail-account, komt dat dikwijls in de spambox terecht. Gebruik bij voorkeur een ander adres, of check je spambox. CubaCasa is niet verantwoordelijk voor het niet-aankomen van een e-mailbericht.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht, bij voorkeur géén hotmail)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Bericht