Over ons

Sinds 1994 bewoont eigenaar Josh Roosen het pand aan de Buitenhaven 4 in ’s-Hertogenbosch. In verschillende etappes heeft de B&B-eigenaar het pand in de loop van de jaren geheel gerestaureerd en in de huidige, sfeervolle staat gebracht.

Achtergronden van Josh
Na zijn studie Nederlands te hebben afgerond, gedoceerd te hebben aan de Hogeschool Midden Brabant en nagenoeg vijf jaar bij DSM in Limburg te hebben gewerkt als communicatiemanager, begon Josh zijn eigen communicatiebureau (Aerbo Bedrijfscommunicatie, 1989). Aanvankelijk opereerde hij vanuit Veldhoven (bij Eindhoven) waar hij toentertijd woonde. Vanaf 1994 hield hij kantoor in het souterrain van het pand aan de Buitenhaven 4. Josh Roosen CVBijna twintig jaar heeft Josh in het communicatievak gezeten. Hij heeft een bureau gehad en werkte voor klanten als DSM, NV Nederlandse Spoorwegen, Van Gansewinkel en retailconcern Macintosh. Sinds 2007 runt hij nu zijn bed and breakfast in Cubaanse stijl.

 
straatbeeld 1Daarnaast schildert, schrijft en musiceert Josh. Vrijwel alle schilderijen die je in CubaCasa ziet, zijn van zijn hand. Een aantal ervan is te koop. Josh schildert ook in opdracht. Als je belangstelling hebt, horen we dat graag!

Bevriende vrijwilligers in CubaCasa
Incidenteel nemen bevriende ‘hostesses’ de honneurs voor Josh waar in CubaCasa. Incidenteel zul je dan ook iemand anders aantreffen dan initiatiefnemer en eigenaar Josh, maar altijd word je met de hartelijkheid en warmte tegemoet getreden die tekenend zijn voor CubaCasa. Het is nergens warmer in Nederland dan in de Zuid-Amerikaanse B&B CubaCasa, zelfs hartje winter!


Charlie

CharlieHet levende bewijs van de welbekende fox-eigenzinnigheid is Charlie. Charlie is vernoemd naar Charlie Parker, de legendarische jazz/bop-saxofonist uit de jaren veertig/vijftig van de vorige eeuw. Charlie is buitengewoon lief, maar ook ondeugend en onderzoekend. Hij doet niets liever dan spelen met andere honden. Binnen is-ie kalm en gedwee; buiten is-ie erger dan Iwan de Verschrikkelijke. Natuurlijk komt Charlie niet op de kamers van gasten en wordt de hele B&B buitengewoon goed schoongehouden. Als je als gast een eigen hond wilt meenemen naar CubaCasa, is die van harte welkom, als je tenminste in de zogenoemde ‘El Sótano’ verblijft. Die heeft namelijk een makkelijk te reinigen houten vloer. Meer weten? Kijk onder Informatie/Contact.

Sonja

SonjaZoals je onder het hoofdstuk Wellness kunt lezen, is het mogelijk bij je verblijf in B&B CubaCasa een heerlijk ontspannende of oppeppende massage te boeken: ontspannings-, sport-, voet- of zwangerschapsmassage. Deze worden verzorgd door Sonja. Zij is NGS gediplomeerd sportmasseur en ook is Sonja gecertificeerd voor o.a. klassieke massage, zwangerschapsmassage en voetmassage. We zijn erg blij dat Sonja – naast haar eigen praktijk – de massages in CubaCasa verzorgt!

Anderen

_MG_2999sVoor bepaalde activiteiten, festiviteiten, clinics en programma’s op maat kan bed and breakfast CubaCasa bogen op een uitgebreide kring aan kundige freelancers. Niet alleen op het gebied van de muziek beschikt Josh (door zijn jarenlange ervaring als saxofonist) over een uitgebreide kring aan kundige professionals, ook op het gebied van dans (met name salsa en tango), zumba, sport en entertainment weet bed & breakfast CubaCasa voor u altijd tot een geweldig programma te komen. DSC03853Neem even telefonisch of per e-mail contact met ons op en leg je specifieke wensen aan ons voor. Misschien hebben wij nog verrassende ideeën om je uitje tot een succes te maken, met programma-onderdelen als djembé, kleine muziekoptredens, op de situatie toegesneden entertainmentprogramma’s, dans en andere activiteiten. Interesse? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.