Parkeren

Parkeren

Wanneer je met de auto naar CubaCasa komt, zijn er diverse mogelijkheden om te parkeren.

– In de straat (betaald – zie aanvulling hiernaast rechts).

– In de parkeergarage (betaald) aan de Sint Janssingel, slechts 2 minuten lopen van CubaCasa.

– In de parkeergarage (betaald) onder het Centraal Station, nog geen 5 minuten lopen van CubaCasa.

– Op een van de transferia (betaald) aan de rand van de stad, waarvandaan bussen naar het centrum rijden. Klik hier voor een overzicht van de transferia.

– De dichtstbijzijnde gratis parkeermogelijkheid is aan de Vogelstraat, een goede tien minuten lopen van CubaCasa. Daar ben je niet gebonden aan de tijd van 09.00 uur ’s ochtends waarop meters weer beginnen te lopen. Klik hier voor een routebeschrijving naar de Vogelstraat via Google Maps.

In alle gevallen parkeren op eigen risico. CubaCasa accepteert geen aansprakelijkheid voor schade, diefstal of bekeuringen.

Voor informatie over de actuele parkeertarieven verwijzen we graag naar www.centrumparkeren.nl/den-bosch.

Gratis parkeren vóór B&B CubaCasa
Gratis parkeren vóór B&B CubaCasa is alleen mogelijk indien u rechtstreeks bij ons geboekt hebt, dus níét via een portal zoals Booking.com. Indien je minimaal drie dagen van tevoren laat weten dat je graag gratis voor de deur wilt parkeren, dan kunnen we digitale ‘parkeerkaartjes’ voor je bestellen. NB Overdag zijn de kaartjes niet geldig. Je kunt ze alleen gebruiken:
(a) na sluitingstijd van de winkels (18.00 uur en op donderdag i.v.m. koopavond na 21.00 uur) en
(b) tot 09.00 uur de volgende dag. Vanaf dat moment moet er weer betaald worden. Dus alleen voor de vroege vogels (vertrek) kan zo’n vrij ‘parkeerkaartje’ soelaas bieden, en nogmaals: alleen voor de avond en de nacht.

Stallen van fiets(en) en brommer(s)
Indien je een veilig onderkomen zoekt voor je fiets, dan kun je deze stallen in de bewaakte fietsenstalling van het Centraal Station, nog geen 5 minuten lopen van CubaCasa.