Bijzondere noot

Maatschappelijke ontwikkelingen zoals de komst van diverse datingsites en -apps brengen met zich mee dat wij gasten die voor hun rust in CubaCasa willen verblijven, extra in bescherming nemen. Wij willen dat alle gasten van een optimaal verblijf kunnen genieten. Geïnteresseerden die een kamer bij ons willen reserveren om ‘elkaar eens flink uit elkaar te trekken’, zijn bij CubaCasa niet aan het juiste adres.

Ongestoorde nachtrust
CubaCasa is een intiem charmehotel (b&b), wat ‘klein’ en ‘knus’ inhoudt, en beslist niet ‘anoniem’ of ‘extra opwindend’. Het type huis (uit 1894) brengt met zich mee dat geluid gemakkelijk door andere gasten kan worden waargenomen. Wij willen dat iedereen die in CubaCasa verblijft, van een ongestoorde nachtrust kan genieten. Daarom accepteren wij geen daters die via Tinder hebben afgesproken, Second Love, etc. Geen laat-thuiskomende en rumoerige brallers. Geen gasten die dronken of zwaar beneveld hun weg door het pand zoeken. Geen swingers, swoppers en andere seksgerelateerde gelukszoekers. Blijf vooral weg! Want zonder verdere opgaaf van reden zal de hotelleiding zulke gasten verzoeken onmiddellijk het pand te verlaten. Zonder daarbij tot enige restitutie verplicht te zijn. Het is wel zo helder als wij hierover vooraf volstrekte duidelijkheid verschaffen. De realiteit gebiedt dat zulks gezegd dient te zijn. Het is in dit verband belangrijk dat u de CubaCasa-huisregels die hiermee expliciet in verband staan, nog eens extra tot u laat doordringen, voordat u bij ons een reservering plaatst:

CubaCasa accommodeert geen groepen meer dan 4 personen (om zo de rust in het pand te kunnen waarborgen);
één bezoekje op de kamer ontvangen is tot 21.00 uur geen enkel probleem, maar dient wel hiertoe beperkt te blijven;
om 00.00 uur gaat de centrale toegangsdeur van ons hotel op de veiligheidsstand, wat toegang na middernacht met een sleutelkaart van buitenaf onmogelijk maakt;
realiseer u bij gebruik van bad- of spa-voorzieningen op een laat of nachtelijk tijdstip, dat dit geluidshinder kan veroorzaken, waarvan iets gezegd wordt (hetzelfde geldt voor de terrassen);
ten slotte: doe niets in een hotel, wat u vooral ook thuis niet zou doen, zoals beddengoed met massageolie besmeuren, het interieur (waar veel zorg aan is besteed) vernielen dan wel beschadigen, en voorzieningen molesteren.

Alle vormen van molest zullen op u worden verhaald. Alsmede de kosten die samenhangen met de eventuele compensatie van andere gasten die nadeel hebben ondervonden van uw luidruchtigheid, een mogelijke interventie door het hotelmanagement, dan wel politie. De veroorzaker betaalt.

Prudente gasten van harte welkom
Natuurlijk gaan we ervan uit dat zulks nimmer nodig zal zijn. Maar ervaringen in het verleden hebben ons ertoe gebracht een dergelijke waarschuwing als apart tabblad op onze site op te nemen. Wij willen geen onduidelijkheid  laten bestaan over het type gasten dat we absoluut niet wensen te ontvangen. Om zo tegelijkertijd duidelijk te maken welke gasten we wél graag accommoderen: iedereen die van een heerlijk dagje ’s-Hertogenbosch wil genieten, na het tafelen behoefte heeft aan een fijn bed, een knusse atmosfeer en buitengewoon vriendelijke gastvrijheid. U bent van harte welkom! Laat daar geen misverstand over bestaan.