Vergaderfaciliteiten

El Salón kan ook separaat van de B&B-kamers worden geboekt. Niet alleen voor vergaderen of het voeren van zakelijk overleg, maar ook voor bijvoorbeeld informele bijeenkomsten, recepties, brunches/lunches of een andere (bedrijfs)bijeenkomst. Waarbij wij indien gewenst zorgen voor presentatiemiddelen, catering, muziek, et cetera.

EntreeNaast logies biedt B&B CubaCasa in ’s-Hertogenbosch ook mogelijkheden tot vergaderen of het voeren van zakelijk overleg. El Salón biedt daartoe ruimte voor een goede acht personen, en in de zomer kun je desgewenst het overdekte terras van de Habitación con Terraza gebruiken voor overleg met maximaal vier personen. Ook hier is elektriciteit beschikbaar voor het geval je buiten wilt werken of gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een laptop wanneer je iets te presenteren hebt. B&B CubaCasa biedt ook zakelijke vergaderarrangementen, met cateringservice indien gewenst.

B&B CubaCasa beschikt over een charmante vergaderlocatie voor kleine groepen. Dus CubaCasa is meer dan een bed and breakfast alleen; het is een warme plek met ook zakelijke mogelijkheden.

Ook als vergaderlocatie is CubaCasa uitstekend gelegen
B&B CubaCasa is zo mogelijk de best gesitueerde bed and breakfast die Den Bosch rijk is. Niet alleen is B&B CubaCasa uitstekend bereikbaar vanaf het Centraal Station (ongeveer 150 meter lopen), ook beschikt het B&B (bed and breakfast) over uitstekende verbindingen met uitvalswegen in de richting van Utrecht/Amsterdam, Eindhoven/Maastricht, Breda/Rotterdam, Oss/Nijmegen/Arnhem en Tilburg/Antwerpen.

Vergaderarrangementen
Bij meerdaags overleg zijn er ook combinaties mogelijk met overnachting, diner dan wel catering. Zelfs wanneer je aan de bijeenkomst meer sier wilt toevoegen door een muzikaal intermezzo of een ludiek programma-onderdeel, ben je bij B&B CubaCasa aan het juiste adres.

Afhankelijk van het type bijeenkomst, de tijdsduur, het aantal gasten, al dan niet catering, presentatiemiddelen, muziek of iets dergelijks, maken we graag een voorstel en offerte op maat. Interesse? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.