Voor groepen

Door de unieke ligging en de uitgebreide mogelijkheden van het pand, is B&B CubaCasa ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie in het centrum van Den Bosch. Of je nu met vrienden of familie komt of zakelijk verblijft, bed and breakfast CubaCasa is als groepsaccommodatie tot zo’n tien personen het juiste adres!

Voor een gezelschap van maximaal vier personen is de zogenoemde Habitación Familiar de aangewezen kamer. Deze verdieping (souterrain) van maar liefst bijna 80 m2 biedt twee tweepersoonsbedden en beschikt over een kitchenette en een eigen, naastliggende badkamer met toilet, douche en wastafel. De kamer ademt echt een warme Zuid-Amerikaanse sfeer, met veel hout en buitengewoon sfeervolle verlichting. De Habitación Biblioteca, Habitación con Terraza en Habitación Superior bieden elk ruimte aan twee gasten.

Kamers combineren
Een combinatie van kamers is natuurlijk ook mogelijk. Met drie tweepersoonskamers en de hiervoor genoemde vierpersoonskamer, biedt bed and breakfast CubaCasa

groepsaccommodatie in het centrum van Den Bosch aan in totaal maar liefst tien gasten.

Separaat kan El Salón worden geboekt. Een sfeervolle ruimte, die niet alleen geschikt is voor vergaderen of het voeren van zakelijk overleg, maar ook voor bijvoorbeeld informele bijeenkomsten, recepties, brunches/lunches of een andere (bedrijfs)bijeenkomst. Waarbij wij indien gewenst zorgen voor catering, muziek, et cetera. In overleg maken wij graag een passend en verrassend voorstel!

Meer informatie over en prijzen van de kamers in B&B CubaCasa kun je vinden onder De kamers.