Wellness

 ’s-Hertogenbosch beschikt over een van de mooiste saunacomplexen in Nederland: Devarana. Misschien is dat de reden waarom geen enkel hotel in de binnenstad van Den Bosch het heeft aangedurfd om te investeren in een eigen sauna. Bed and breakfast CubaCasa aan de Buitenhaven wél.

B&B CubaCasa, Bossche verblijfsaccommodatie met sauna
SAUNANiets is plezieriger dan (vooral op koude dagen) na een rondgang door Den Bosch te kunnen genieten van een heerlijk warme sauna. De Habitación Superior/Wellness op de bovenste verdieping van
bed & breakfast CubaCasa beschikt over een prachtige, op hoogte gerealiseerde sauna. Vanuit de sauna kijk je door een glazen wand meer dan 3,5 meter naar beneden, de kamer in. Natuurlijk is de sauna niet door gasten van andere kamers te gebruiken indien de Habitación Superior/Wellness is verhuurd. Maar als dat niet het geval is, kunnen alle gasten die in CubaCasa verblijven, de sauna voor korte of langere tijd bespreken. Ook kun je een relaxarrangement bespreken, altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geef een verzoek hiervoor minimaal 5 dagen voor de aankomstdatum aan ons door. Kies voor bijvoorbeeld:
Sport- of ontspanningsmassage* à € 30 per 25 minuten, minimale afname 50 (of 2x 25) minuten
Voetmassage* à € 30 per 25 minuten, minimale afname 2x 25 minuten
Mini-voetmassage* à € 30 per 20 minuten, minimale afname 3x 20 minuten
Zwangerschapsmassage* (na 1e trimester) à € 60 per 50 minuten (voetmassage wordt afgeraden)
Catering – maaltijdsalades à € 22,50 en wijn (wit/rood/rosé) à € 17,50 per fles
Feel Good Arrangement (prijs is programma-afhankelijk), bijvoorbeeld visagie, voeding-, kleding-, kleur- en haaradviezen

Sonja* Het krijgen van een massage is heel ontspannend, maar kan ook een fijne oppepper zijn na een lange dag. Massages in B&B CubaCasa worden verzorgd door een professionele masseuse. In de volgende gevallen kan helaas (gedeeltelijk) niet worden gemasseerd: hartklachten, hoge bloeddruk, spataderen, slechte algehele gezondheid, infectieziekte (griep), koorts, trombose, besmettelijke huidziekten, steenpuisten, ernstige rugpijn, zware vermoeidheid (bijv. burn-out), minder dan 3 maanden zwanger. Bij twijfel, raadpleeg de eigen huisarts. Vóór aanvang van een massage: meld eventuele allergieën, medicijngebruik of behandeling door arts, specialist of therapeut.

CubaCasa is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk te stellen voor schade en/of letsels tijdens en/of na de behandeling, al dan niet als gevolg van het verzwijgen van medische informatie.